Monday, 19 August 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA

HIKAYAT TEDDY BEAR
---------------------------------
Bila ku hanya sesaat bagimu
Jangan biarkan ku terlanjur menyayangmu

Aku tak sanggup jauh darimu
Kerna kau yang membuat aku menyayangmu


Kamu saja yang mampu membuat tidur ku lena
Kamu saja yang mampu membuat mimpiku indah
Kamu saja yang mampu membuat diriku gembira



Kisah antara kau dan aku
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku
Ku merasa tlah kehilangan
Cintamu yang tlah lama hilang
Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada
Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku
Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita
Takkan ku sia-siakan kamu lagi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                                                     
                                                                                                                                                                                          

Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini
Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013
Good Luck semua ^.^


Awak semua nampak tak teddy bear kat atas ni.....Nysa nak teddy bear ni sebab Nysa nak bagi kepada adik Nysa sebagai hadiah atas kecemerlangan dia dalam pelajaran....dia ade minta kat Nysa teddy bear tapi apakan daya Nysa bukannya anak orang kaya....so,Nysa harap sangat2 teddy bear ni jadi milik Nysa......'kau ni Nysa bukannya kau sorang je yg nk dapatkan teddy bear ni orang lain pun masuk contest ni juga'.......walau macam manapun kita bersaing secara sihat ye......Peserta yang lain good luck tau Nysa ucapkan :)

32 comments:

  1. Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

    ReplyDelete
  2. Good Luck..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  3. Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dan good luck...

    Jemput join GA saya jgak....

    http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga dan good luck

      Delete
  5. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Nice one. Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dari KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  9. goodluck :) dari GA yg sama

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dan bw sini. Dari segmen yang sama :D Semoga berjaya ;)
    http://storybegininmyworld.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  11. Hye Assalammuaalikum siggah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw jom join GA ni jugak hadiah tersangat gempak :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini, dari segmen yang sama.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

    ReplyDelete
  13. good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow u. follow me back ? http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    jom join G.A yang gempak ni. banyak hadiah menarik:

    http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

    ReplyDelete
  14. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    ReplyDelete
  15. Akk entry akk creative laa.btw Good luck yaw kak! Dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  16. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  17. Good Luck..akak dtg jengah sini dari ga yg sama :)
    http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  18. Hi awak . kita singgah sini . comel blog awak . hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  19. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha_31.html

    ReplyDelete
  20. nisa singgah follow sini!! good luck!!!!!!!
    jemput singgah blog nisa ada banyak segmen menarik!!

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  21. dari GA yg sama singgah sini. done follow.. jmput singh sini ea

    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  22. hai dari ga yg sama. saya peserta ke 79 manakala awak ke 17 http://wanieseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  23. singgah dari segmen yg sama..

    http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  24. Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

    http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Good Luck yew ;-)

    ReplyDelete
  25. Hi . Goodluck untuk esok taw :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  26. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    ReplyDelete