Friday, 20 December 2013

Review Hadiah Yang Nysa Dapat #2

Assalamualaikum ^_^

Hai guys!! Sihat? Alhamdulillah :) Hari ni nysa update lagy hadiah yg nysa dapat..Kali ni nysa dapat hadiah barangan blog and review daripada adik HanaNabyllah iaitu 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

1. REVIEW BLOG

Thanks dik sbb komen akak punye blog...

2.CURSOR


Ha ni cursor yg nysa dapat..simple kan? Nysa besarkan sikit biar jelas ...

Itu je yg nysa nk review hari ni :) Esok nysa review lagy ^_^ 
Assalam :)

p/s: sedang bersiap sedia untuk menhadapi banjir sekali lagi .. huhuhu

Thursday, 19 December 2013

Congrate !

Assalamualaikum ^_^


Hai guys!! Hari ni nysa nk ucapkan tahniah kepada semua yg dapat keputusan cemerlang dalam PMR ^_^ bagi awak-awak yg dapat keputusan yg agak kurang memuaskan.. usaha lagi ye..masa form 5 nnty buat betul2..nysa juga nk ucapkan tahniah buat kakak nysa yg dapat 2A..it'okay sis,try harder yeah! and also to my cousins zahid yg dapt 1A and rabiatul yg dapat 9A..Apa2 pun tahniah kt korg sebab dh berjaya melepasi alam PMR ^_^

Review Hadiah Yang Nysa Dapat #1

Assalamualaikum ^_^

Hai guys!! Sejak kebelakangan ni nysa tak update blog sangat ..jadi hari ni dengan semangat yg tinggi nysa nk update (ayat..nk penampaq ka) ..kali ni nysa akan review hadiah yg nysa dapat dari GA yang nysa menang ..hadiah yg nysa nk review hari ni adalah....

1. BUTTON BADGE

nmpak tak button badge kt atas tu ..cute kan ..yg ni nysa tak tahu drpd sape sebab kawan nysa yg hantar detail kt orang tu...terima kasih ye kt awak yg bagi kite ni ..thank you so much ^_^

2. KEYCHAI FELT
hadiah keychain felt ni plak drpd kak shad...terima kasih tak terhingga kepada kak shad ye sebab bagi nysa keychain felt ni ^_^ 
Jom terjah blog kak shad--->Aku vs Dia

3. BUTTON BAGDE
hadiah button badge ni drpd kak FD..siapa tu FD ?? takkan tak kenal of course lah kak Fatin Diana tu...terima kasih banyak-banyak kak FD ^_^ 
Jom singgah blog kak FD--->Fatin Diana 

ok lah bye semua  :) esok nysa review hadiah yg nysa dapat lagi...
Assalam :)

p/s: jangan lupa add fb n follow twitter nysa kat bawah ni :)



Friday, 6 December 2013

Wordless Friday | Worry

Assalamualaikum ^_^

ahh..risaunya keadaan kt umah..tdi mak cik call bagitau yg tdi berlaku banjir besar kt kawasan rumah..mesti satu rumah masuk..harap2 banjir semakin surut lh jgn banjir besar lagi..huhuhu