Thursday, 19 December 2013

Review Hadiah Yang Nysa Dapat #1

Assalamualaikum ^_^

Hai guys!! Sejak kebelakangan ni nysa tak update blog sangat ..jadi hari ni dengan semangat yg tinggi nysa nk update (ayat..nk penampaq ka) ..kali ni nysa akan review hadiah yg nysa dapat dari GA yang nysa menang ..hadiah yg nysa nk review hari ni adalah....

1. BUTTON BADGE

nmpak tak button badge kt atas tu ..cute kan ..yg ni nysa tak tahu drpd sape sebab kawan nysa yg hantar detail kt orang tu...terima kasih ye kt awak yg bagi kite ni ..thank you so much ^_^

2. KEYCHAI FELT
hadiah keychain felt ni plak drpd kak shad...terima kasih tak terhingga kepada kak shad ye sebab bagi nysa keychain felt ni ^_^ 
Jom terjah blog kak shad--->Aku vs Dia

3. BUTTON BAGDE
hadiah button badge ni drpd kak FD..siapa tu FD ?? takkan tak kenal of course lah kak Fatin Diana tu...terima kasih banyak-banyak kak FD ^_^ 
Jom singgah blog kak FD--->Fatin Diana 

ok lah bye semua  :) esok nysa review hadiah yg nysa dapat lagi...
Assalam :)

p/s: jangan lupa add fb n follow twitter nysa kat bawah ni :)



2 comments: